Roda en Juric komen er niet uit; spits vertrekt

10

Tomi Juric speelt komend seizoen niet meer in dienst van Roda JC. De Australische aanvaller heeft besloten om zijn carrière elders te vervolgen en gaat, om ‘persoonlijke redenen’, niet in op het contractaanbod van de Limburgse clubleiding.

De club bevestigt het vertrek van haar spits op de officiële website. De Kerkradenaren waren sinds vorige week weer in gesprek met de Australisch international, wiens eenjarig contract in het Parkstad Limburg Stadion deze zomer afliep. Onlangs weigerde hij een aanbieding van een Chinese club, waardoor de deur voor een langer verblijf in Zuid-Limburg wederom open stond. Desalniettemin heeft hij om – zoals de club het verwoordt – ‘persoonlijke redenen’ besloten om een nieuwe werkgever te zoeken, waarmee hij Roda’s contractaanbod naast zich neerlegde.

De nummer 9 speelde sinds september 2015 bij de Koempelclub, waar hij naast een doelgerichte ook een blessuregevoelige indruk maakte. Mede daardoor kwam hij niet verder dan 20 optredens in het geel en zwart, waarin hij toch achtmaal trefzeker was. Eerder speelde Juric voor diverse clubs in Kroatië en Australië, waarna hij via Roda een Europees vervolg aan zijn loopbaan wenste te geven.

Header: Pro Shots

Share.

About Author

Roda-supporter sinds 'ie daar zelf iets over te zeggen had. Student met een voorliefde voor het schrijven van artikelen. Kritisch, maar altijd positief ingesteld. Sportgek in de ruimste zin des woords.

10 Comments

Copyright 2017 Rodajclive.nl - Webdesign by Disegno Web Solutions