http://www.survio.com/survey/d/Q3J5P8O0J4A3C1C6Z

Doe mee met de Roda JC Live supporters-enquête!

Nu de kerstdiners weer achter de rug zijn, is het tijd om de gesprekken met de schoonfamilie weer in te wisselen voor discussies over écht belangrijke zaken… zoals voetbal! Daarom nodigt Roda JC Live alle Roda-supporters uit om deel te nemen aan de enige echte Roda JC Live Supporters-enquête 2014!

2014 was een turbulent jaar voor de Kerkraadse club en haar achterban. Interne onrust met onbekwame directeuren, een nieuwe trainer zonder succes en dramatische resultaten leidden in de eerste paar maanden van het kalenderjaar tot de eerste degradatie van de club naar de Jupiler League, na 41 jaar onafgebroken Eredivisievoetbal. Maar… aangezien we daar niet graag meer aan terug denken, komen we daar ook in onze enquête niet meer op terug.

Wij blikken terug op het tweede gedeelte van 2014, namelijk de periode waarin Roda JC in de Jupiler League haar wedstrijden speelde. Wat vindt u tot nu toe van de nieuwelingen? Welke speler mag er absoluut niet verkocht worden in januari? Wat was hét Roda-moment tot nu toe? En denkt U dat coach Trost het team in de aankomende maanden terug weet te loodsen naar de Eredivisie? Beantwoord deze én nog 16 andere vragen een dezer dagen via de link hieronder. De uitkomsten van ons onderzoek zullen we rond de jaarwisseling presenteren op deze website. Alvast bedankt, Koempels!

Vul de enquête HIER in of plak deze link in de adresbalk: http://www.survio.com/survey/d/Q3J5P8O0J4A3C1C6Z

Comments are closed.