Feyenoord stalt Lennard Hartjes bij Roda JC

Roda JC heeft de gewenste versterking op het middenveld binnen. Lennard Hartjes wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord.

Daar zal het niet bij blijven, want Roda JC is na het vertrek van Robert Klaasen nog op zoek naar een nieuwe ‘nummer zes’. Hartjes moet meer worden gezien als de vervanger van Benjamin Bouchouari, die naar alle waarschijnlijkheid zeer binnenkort naar Frankrijk vertrekt.

De 19-jarige Hartjes wordt voor één seizoen aan de Kerkradenaren verhuurd door Feyenoord, waar hij tot de zomer van 2025 onder contract staat. Vanaf 2015 maakt de middenvelder deel uit van de jeugdopleiding van de Stadionclub. Toen kwam hij over van Sparta, dat hem op 8-jarige leeftijd oppikte bij Spijkenisse.

Hartjes kijkt er naar uit om zich verder te gaan ontwikkelen bij Roda JC. “Doordat ik afgelopen seizoen mee mocht trainen met het eerste elftal bij Feyenoord, merk ik dat mijn eigen spelniveau omhoog is gegaan”, stelt Hartjes op de clubsite. “Deze groei wil ik doortrekken en ik denk dat ik dat het beste kan doen bij Roda JC.”

Header: Roda JC Live