Kruisbandblessure beëindigt ook seizoen Paulissen

Mitchel Paulissen zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Roda JC Kerkrade. Uit onderzoek is gebleken dat de aanvaller de voorste kruisband in zijn knie heeft afgescheurd.

De Kerkradenaar zal zo’n 9 maanden moeten revalideren. Het toeval wil dat afgelopen week teamgenoot Celestin Djim met exact dezelfde kwetsuur zijn seizoen tot een voortijdig einde zag komen. Djim liep die blessure op in het oefenduel tegen STVV, bij Paulissen stamt de blessure van de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam, acht dagen geleden. In dat Eredivisie-duel moest de linksbuiten al voor de rust de strijd staken.

Paulissen begon dit seizoen alle competitiewedstrijden in het basiselftal van Robert Molenaar. In de laatste twee wedstrijden tekende hij voor één goal (tegen Heracles Almelo) en één assist (tegen Sparta Rotterdam). Door de blessures van Djim en Paulissen is de spoeling op de linksbuiten- en rechtsbuitenpositie dun geworden: alleen Mikhail Rosheuvel, Gyliano van Velzen en Mario Engels zijn daar op papier inzetbaar.