Laurit Krasniqi volgende aanwinst voor Roda JC

Roda JC heeft opnieuw een speler aan de selectie toegevoegd. Laurit Krasniqi wordt voor één seizoen gehuurd van Royal Antwerp FC.

De Kosovaar, die tevens beschikt over een Belgisch paspoort, doorliep de jeugdopleiding van Antwerp. Roda JC is zijn eerste andere club in het betaald voetbal. Tot nu toe kwam Krasniqi in vijf wedstrijden uit voor het eerste elftal van Antwerp, waarvoor hij tevens eenmaal tot scoren kwam. Afgelopen seizoen speelde hij het merendeel van de wedstrijden voor de beloftenploeg.

Roda JC speelde op 31 juli een oefenwedstrijd tegen Antwerp, waarin Krasniqi in actie kwam. Vanaf dat moment kwam hij op de radar van de club, aan wie hij nu voor een seizoen wordt uitgeleend.

Krasniqi is rechtsbenig, maar komt bij voorkeur uit op de linksbackpositie. Ook op rechtsback kan hij uit de voeten. Het betekent serieuze concurrentie voor Teun Bijleveld, die weliswaar als linksback aan het seizoen begonnen is, maar voor wie dit niet de vaste positie is. Aan de rechterkant mag reserveback Jamil Takidine inmiddels uitkijken naar een andere club.

Foto: Roda JC Live