Ook Célestin Djim blijft langer Roda JC’er

Célestin Djim blijft ten minste een jaar langer speler van Roda JC Kerkrade. Dat heeft technisch directeur Harm van Veldhoven laten weten aan 1Limburg.

Dinsdag werd bekend dat de optie in het contract van Jannes Vansteenkiste gelicht is, waardoor de linksback een jaar langer verbonden blijft aan de Limburgse club. Nu is naar buiten gebracht dat ook de optie in het contract van aanvaller Djim is gelicht. Hij is daarom ook na de zomer actief voor de Kerkradenaren.

Djim tekende in de zomer van 2017 een éénjarig contract, maar kwam afgelopen jaar nauwelijks in actie. In oktober kwam zijn seizoen namelijk al ten einde, toen hij in een oefenduel met VV Sint-Truiden zijn kruisband afscheurde en een scheur in zijn meniscus opliep. Vlak daarvoor had hij nog twee keer gescoord in het bekerduel tegen VV Capelle.

“Het lichten van de optie lag wat ons betreft in de lijn der verwachting, en dat is dan ook gebeurt”, tekent 1Limburg op uit de mond van Van Veldhoven. Hij gaat ervan uit dat beide spelers volgend jaar ook daadwerkelijk actief zijn in Kerkrade. “Als er interesse is, kan er tegen de juiste voorwaarden altijd iets gebeuren. Zo zit de voetballerij natuurlijk in elkaar.”

Header: Roda JC Live

Bron: 1Limburg