Rick Plum misschien terug in de dug-out van Roda

Met het op non-actief stellen van Kalezic lijkt de weg vrij voor de terugkeer van Rick Plum bij het eerste elftal, meldt de Limburger. Rick Plum was jarenlang assistent trainer bij Roda en is als eindverantwoordelijke aan het einde van vorig seizoen gepromoveerd. Korte tijd na het aanstellen van Kalezic, wat betekende dat hij terug zou gaan naar zijn positie als assistent, kreeg hij een burn-out.

Rick Plum, al sinds 2009 verbonden aan Roda JC als jeugdtrainer, zou naar verluidt niet goed met Kalezic door een deur kunnen. Daardoor was er geen terugkeer bij het eerste elftal mogelijk na de burn-out. Plum heeft zich vervolgens vooral met scoutwerk bezig gehouden. Ondertussen was zijn positie bij het eerste elftal ingenomen door Eric van der Luer. Hij heeft de rest van het seizoen met Regilio Vrede afgemaakt.

In tegenstelling tot Plum kon Vrede wel met Kalezic goed werken. In de laatste persconferentie door Kalezic werd Vrede nog bestempeld als echte Roda-man wie zorgde voor extra motivatie op momenten dat het nodig was. Op dit moment heeft Vrede ondanks zijn aflopende contract nog niks gehoord over eventuele verlening, aldus De Limburger. Dit was afgelopen seizoenen al vaker het geval. Hoe de technische staf het komende seizoen er zal gaan uitzien, is dus nog niet duidelijk.

Vandaag, op de eerste training na het ontslag van Kalezic, zal Roda beslissen wie er interim voor de groep komt te staan. Roda zal dit seizoen nog een wedstrijd spelen: zaterdagavond tegen EVV in Echt.

Comments (36)

  1. In de laatste persconferentie door Kalezic werd Vrede nog bestempeld als echte Roda-man wie zorgde voor extra motivatie op momenten dat het nodig was

    haha pannekoek

Comments are closed.