Roda JC legt contact met Boerrigter

Roda JC wilt haar aanval een impuls geven door wellicht Derk Boerrigter aan te trekken. De oud-Ajacied werd al meerdere malen in verband gebracht met Roda JC in de vorige transferperiodes. Nu Boerrigter clubloos is, mag hij echter ook buiten de transferperiode worden aangetrokken.

Volgens de Telegraaf werden Anastasiou en Boerrigter dinsdag in Amsterdam samen gezien op het Gelderlandplein. Mede door het dramatisch aantal doelpunten van de Roda aanval lijkt het aantrekken van een nieuwe spits een logische optie. Roda JC wist dit seizoen pas 3 keer te scoren.

Boerrigter kwam tot 2016 uit voor Celtic. Zij ontbonden zijn contract vanwege de vele blessures die hij had. Hij kwam in Schotland dan ook enkel tot een 25-tal invalbeurten. Voordat hij voor Celtic uitkwam had hij wel een periode, bij Ajax en RKC, waarin hij veel scoorde. Maar ook hier vormden blessures een rode draad in zijn carrière.

Roda JC kan ondertussen doelpunten hard gebruiken en de afgelopen wedstrijden leken die er zeker niet op korte termijn aan te komen. Wellicht dat met behulp Boerrigter er eindelijk een einde komt aan de doelpunten droogte.

Comments (28)

Comments are closed.