Roda JC vervolgt trainingskamp zonder Anastasiou

Coach Yannis Anastasiou heeft vanochtend het trainingskamp van Roda JC verlaten. Ernstige privé-omstandigheden liggen ten grondslag aan het tijdelijke vertrek van de trainer. Technisch directeur Ton Caanen neemt voorlopig zijn honneurs waar in de technische staf.

Dat bericht de club vrijdagochtend op Twitter. De oefenmeester kreeg te horen dat zijn schoonvader is overleden, en is na het horen van het nieuws direct op het vliegtuig gestapt. Naar verwachting keert Anastasiou zondagavond weer terug in het Portugese Almancil, waar Roda sinds afgelopen woensdag haar trainingskamp belegt. Technisch directeur Ton Caanen springt tot die tijd in bij de technische staf, die verder bestaat uit assistent-trainer Rick Plum en keeperstrainer Robert-Jan Zoetmulder.

Caanen zal derhalve ook zondag op de bank zitten bij het oefenduel tegen Estoril Praia, de nummer 14 van de Portugese competitie. Dinsdag keert de selectie weer terug naar Nederland, om enkele dagen later de competitie te hervatten met een thuisduel tegen koploper Feyenoord.

Uiteraard wensen wij onze hoofdtrainer in deze moeilijke tijd alle sterkte toe.

Header: Pro Shots