Stichting Kleine Beer shirtsponsor bij bekerduel

De Stichting Kleine Beer zal morgen (woensdag) tijdens het bekerduel tussen Roda JC Kerkrade en Excelsior de prominente plaats op het geel-zwarte tenue innemen. Daarmee fungeren zij eenmalig als shirtsponsor van de Kerkradenaren.

Zoals dat bij vrijwel iedere (thuis)wedstrijd van de club tot dusver het geval was, neemt er dus opnieuw een andere onderneming de plek op de borst van het thuisshirt in. De Stichting Kleine Beer zet zich in voor de kwaliteit van het leven van chronisch zieke kinderen, kinderen met kanker en kinderen met brandwonden. Middels het verwerven van gelden adopteert zij projecten voor deze (groepen) kinderen en voert ze deze bovendien zelf uit.

Op de clubwebsite van Roda JC geven de beide partijen aan dat de onderlinge samenwerking zich niet alleen tot morgenavond beperkt. Samen met het maatschappelijk orgaan van de club, Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij, zal de Stichting Kleine Beer vorm gaan geven aan het G-team van Roda JC. Dat team zal op 17 april haar eerste wedstrijd gaan spelen in het kader van TVMuzycap, een terugkerend evenement waar mensen met een beperking hun talenten op verschillende gebieden laten zien. Bovendien wil Kleine Beer zich verbinden aan de stichting Wensulance, een stichting die zich gaat concentreren op zowel volwassenen als kinderen die, om hun laatste wens in vervulling te willen laten gaan, aangewezen zijn op speciaal daarvoor ingericht vervoer. Middels financiële steun wil Stichting Kleine Beer bijdragen aan het slagen hiervan. Wie meer over de stichting en de samenwerking met Roda wil weten, kan daarvoor terecht bij het persbericht op de clubwebsite of op de website van Stichting Kleine Beer.

De bekerwedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en Excelsior in het Parkstad Limburg Stadion begint morgen om 18:30 uur. De winnaar van de ontmoeting verzekert zich van een plaats in de halve finale van de KNVB Beker. De voorbeschouwing op dit duel publiceren wij later vandaag op deze website.

Foto: Stichting Kleine Beer

Comments are closed.