Total Minli Strijthagen shirtsponsor bij Roda – Emmen

Tijdens de ontknoping van de tweede ronde van de play-offs zal het logo van Total Minli Strijthagen op de borst van de spelers van Roda JC Kerkrade prijken. Het bedrijf is shirtsponsor van de Kerkradenaren bij de wedstrijd tegen FC Emmen, die op Pinkstermaandag om 14:30 aanvangt in het Parkstad Limburg Stadion. Dat maakt Roda bekend op de clubsite.

Het shirtsponsorschap gaat bovendien gepaard met een speciale tankactie. Iedere vijfentwintigste klant bij het tankstation ontvangt een cadeau, wat een kaart met tanktegoed kan zijn, een kaart voor de finale van de play-offs of een wedstrijd van volgend seizoen, een wedstrijdshirt of een seizoenskaart.

Bovendien spaart men per getankte liter een Total Club-punt voor Roda JC. Aan het einde van het seizoen doneert Total het gespaarde saldo door de Roda-supporters aan de club. Op de clubsite is te lezen: “Ter gelegenheid van de heropening van Total Minli Strijthagen willen wij iets speciaals doen voor onze klanten en aangezien wij Roda JC Kerkrade al jaren een warm hart toedragen, leek ons dit de perfecte actie.”

Kaarten voor de lange zijde kosten € 17,50 en voor de korte zijde € 15,-. Ook is het mogelijk om een passe-partout aan te schaffen voor respectievelijk € 25,- en € 20,-. Voor seizoenskaarthouders is de tweede ronde gratis.

Foto: Pro Shots