Transfer-updates: Roda verhuurt Paulissen aan VVV, Werker tijdelijk naar MVV

Vandaag om 00:00 uur zal de transfermarkt in Nederland en in een groot deel van Europa weer sluiten. Roda JC heeft zich deze winter al met 7 spelers weten te versterken. Ook vertrokken er al een aantal spelers uit Kerkrade. Roda JC Live houdt vandaag de transfermarkt in de gaten en houdt iedereen op de hoogte van het laatste nieuws.

Mitchel Paulissen

Op de slotdag van deze transferperiode lijkt het plotseling bijzonder aannemelijk dat Mitchel Paulissen vertrekt bij Roda JC Kerkrade. De 22-jarige middenvelder annex buitenspeler zou volgens VI op dit moment aan de onderhandelingstafel zitten met Willem II, een directe concurrent van Roda JC in de strijd tegen de degradatieplekken. Daarnaast heeft VVV-Venlo zich gemeld voor de speler, die de jeugdopleiding van de Kerkraadse eredivisionist doorliep en in het afgelopen voorjaar een groot aandeel had in de terugkeer naar het hoogste niveau. Paulissen, die onder coach Darije Kalezic het vooral moet doen met invalbeurten, staat in het Parkstad Limburg Stadion nog onder contract tot 2018, waardoor een verhuurperiode aannemelijker lijkt dan een permanente transfer naar een nieuwe werkgever; Roda zal de publiekslieveling, die zelf heeft aangegeven meer speelminuten te willen gaan maken, immers niet voor een schijntje willen verkopen.

* UPDATE 17:00 UUR * : Mitchell Paulissen wordt daadwerkelijk verhuurd aan VVV-Venlo. Het product van de Kerkraadse jeugdopleiding komt de rest van het seizoen op huurbasis uit voor de Venlonaren.

Daryl Werker

MVV Maastricht had al aan het begin van deze transferwindow laten blijken dat men interesse had in de huur van Daryl Werker. Deze interesse is nu omgezet in daadkracht, MVV huurt Werker tot het einde van het seizoen. De 21-jarige speler uit het Heuvelland speelt al zijn gehele jeugd bij Roda JC. Door het aanzienlijk aantal nieuwelingen in de Roda-selectie leek het uitzicht op speeltijd voor de jonge mandekker miniem. Het is aannemelijk dat de Limburger na de verhuurperiode weer in Kerkrade aan de slag gaat.

Header: Pro Shots

Comments (2)

Comments are closed.