Van Veldhoven praat met Roda: “Niet uit te sluiten”

Al langer doen de geruchten de ronde dat Roda JC wel oren heeft naar een terugkeer van Harm van Veldhoven bij de club. Het Eindhovens Dagblad meldt nu dat er een eerste gesprek heeft plaats gevonden.

Van Veldhoven zou moeten terugkeren bij Roda JC als technisch manager. Tussen 2009 en 2012 was de Nederbelg ruim drie seizoenen trainer van de Kerkradenaren. Op dit moment vervult hij de rol van technisch manager bij eerstedivisionist FC Eindhoven, alwaar hij een contract heeft voor onbepaalde tijd. De Eindhovenaren eindigden dit seizoen als elfde en vielen daarmee net buiten de play-offs.

Er heeft inmiddels een informeel eerste gesprek plaats gevonden. “Op dit moment is er nog veel onduidelijk”, aldus Van Veldhoven. “Het is nog maar de vraag hoe alles ervoor staat in Kerkrade na de play-offs.” Hij geeft aan zich momenteel volledig te focussen op FC Eindhoven. “Ik ben me hier als ’td’ volop aan het ontwikkelen en dat is het enige waar ik mee bezig ben: de selectie en de nieuwe hoofdtrainer.”

De deur staat voor Roda echter wel op een kier. “Kijk, ik heb er vier fantastische jaren gehad, dus je kunt nooit iets helemaal uitsluiten.”