Harm van Veldhoven staat op het punt contract te tekenen bij Roda JC

De top van Roda JC heeft met Harm van Veldhoven de afgelopen dagen intensieve gesprekken om hem binnen te halen als technisch directeur. Op dit moment staan beide partijen op het punt een contract te ondertekenen.

Vijf jaar afwezigheid
Harm van Veldhoven was in de periode 2009-2012 na een ietwat stroeve start bij Roda JC bijzonder succesvol. De club ziet nu in dat Van Veldhoven de ideale man is om het technische beleid vorm te gaan geven in Kerkrade, meldt De Limburger.

FC Eindhoven staat open voor de overgang van Harm van Veldhoven naar Kerkrade, maar vraagt toch een kleine afkoopsom voor zijn contract. Van Van Veldhoven wordt verwacht dat hij een geheel ander beleid gaat voeren dan zijn voorganger Ton Caanen. Die vloog diverse spelers uit de hele wereld in en bleek daarmee niet al te succesvol. Van Veldhoven moet een realistischer beleid gaan voeren, hoewel hij natuurlijk ook in de huidige situatie bijzonder weinig financiële middelen heeft.

Huub Stevens
Huub Stevens kan met zijn kennis en netwerk bij diverse clubs door Van Veldhoven geraadpleegd worden. In eerste instantie werd er voor Stevens gedacht aan een plek in de Raad van Commissarissen, maar dat is helaas niet mogelijk doordat hij deze functie al bij het Duitse FC Schalke 04 gaat bekleden.