Over Roda JC Live

Roda JC Live brengt het laatste nieuws, wedstrijdverslagen, voor- en nabeschouwingen, interviews, fotoverslagen en achtergronden over voetbalclub Roda JC Kerkrade. Onze enthousiaste redactie verzorgt dagelijks updates over de Trots van het Zuiden via deze website.

Het is ons streven om betrouwbaar, ‘objectief, maar wel vanuit Roda-perspectief’ te berichten over de gang van zaken bij de club. Wij schrijven al onze artikelen zelf, zijn bij alle wedstrijden (ook uitduels) vertegenwoordigd in het stadion en bezoeken regelmatig de trainingen van de selectie om voor u een zo realistisch mogelijk beeld te kunnen schetsen.

Waar het allemaal begon met het Twitter-account @RodaJClive (twitter.com/rodajclive), waarop vooral live-wedstrijdverslagen te lezen waren, is ons platform in december 2013 uitgebreid met de website www.rodajclive.wordpress.com en zijn we aldaar gestart met het publiceren van artikelen. Een Facebook-pagina volgde al snel (facebook.com/rodajclive) om onze vindbaarheid op social media te vergroten. De volgende stap was het creëren van een website onder een eigen domeinnaam, en wel de pagina waar u zich nu op bevindt: www.rodajclive.nl. Het ontwikkelen van deze site werd mogelijk gemaakt door Internet Group Limburg.

Wie snel updates over Roda JC Kerkrade wil ontvangen, raden wij dan ook zeker aan om ons te volgen op Twitter (@RodaJCLive) en te liken op Facebook (facebook.com/rodajclive). Op deze media plaatsen we links naar alle artikelen die we op deze website publiceren.

U kunt reageren op onze artikelen via de comment-box die onder ieder artikel te vinden is, via het Contactformulier in de menubalk of via het email-adres info@rodajclive.nl. Heeft u een specifieke vraag of opmerking?? Dan kunt u ons ook bereiken via een van de hieronder staande email-adressen.

De leden:

Luc van Dijk (redactie)
info@rodajclive.nl

Richard Vliegen (Webmaster)
webmaster@rodajclive.nl