Roda houdt ‘kind van de club’ Paulissen binnenboord

Mitchel Paulissen heeft zijn contract bij Roda JC met twee seizoenen verlengd. De aanvaller ligt nu tot de zomer van 2020 vast in Kerkrade.

De oorspronkelijke verbintenis van Paulissen liep deze zomer af, maar de club is er dus in geslaagd om hem alsnog binnenboord te houden.

Kruisbandblessure
De 25-jarige offensieve speler miste vrijwel het complete afgelopen seizoen door een zware kruisbandblessure. De revalidatie duurde dusdanig lang, dat Paulissen na september geen wedstrijd meer speelde voor het inmiddels gedegradeerde Roda JC. Hij is inmiddels fit genoeg om met de rest van de groep te starten aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Belangrijk
Voor Paulissen zal een belangrijke rol zijn weggelegd in het elftal dat straks in de eerste divisie in actie komt. De geboren Kerkradenaar maakt sinds 2013 deel uit van de hoofdmacht van de club.

‘Onschatbare waarde’
Technisch directeur Harm van Veldhoven is in zijn nopjes met de contractverlenging. “Mitchel is in het verleden van onschatbare waarde geweest voor onze club”, zo zegt hij op de clubwebsite. “Zijn blessure was een mokerslag, maar de manier waarop hij heeft gewerkt om ijzersterk terug te keren is bewonderingswaardig.”

“Tijdens zijn revalidatieperiode in Zeist op het complex van de KNVB is hij ieder weekend terug gekomen naar Limburg om zijn betrokkenheid bij het elftal te tonen”, vervolgt Van Veldhoven. “Mitchel tapte uit het juiste vaatje en heeft zichzelf met zijn nieuwe verbintenis beloond voor het harde werken. Wij hopen dat we samen terug keren naar de Eredivisie!”