Bevestigd: Douglas tekent voor twee seizoenen in Kerkrade

Roda JC heeft de komst van Terrence Douglas wereldkundig gemaakt. De linksback komt transfervrij over van Ajax en tekent een contract voor twee seizoenen.

Gisteren meldde AD Sportwereld al dat de Amsterdammer het trainingskamp met Ajax had afgebroken om zijn transfer naar Roda JC te voltooien. Na het doorstaan van de medische keuring heeft de Kerkraadse club zijn komst nu bevestigd.

Op de website van Roda JC tonen beide partijen zich uiteraard in hun nopjes met de transfer. “Mijn korte avontuur in Den Bosch is mij goed bevallen, dat maakte het makkelijker om deze keuze te maken”, aldus Douglas, die afgelopen half jaar door Ajax werd verhuurd aan FC Den Bosch. “Na gesprekken met onder andere Jurgen Streppel merkte ik meteen dat mijn persoonlijke ambities en die van de club goed op elkaar aansluiten.”

Streppel is verheugd met zowel de speelwijze als de ervaring van de jonge verdediger. “Met de energie en drang naar voren is Terrence een speler die perfect binnen het systeem past wat wij graag willen spelen. Daarnaast heeft hij, ondanks zijn jonge leeftijd, al relatief veel ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie”

Overigens is Douglas voor de eerste competitiewedstrijd geschorst, naar aanleiding van een rode kaart die hij afgelopen seizoen pakte bij FC Den Bosch.

Header: Roda JC Live