Davy Otto fluit Roda JC Kerkrade – Achilles ’29

Davy Otto mag vrijdagavond naar het Parkstad Limburg Stadion afreizen om aldaar de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en Achilles ’29 in goede banen te leiden. Zo maakte de KNVB dinsdagmiddag bekend. Het is de tweede keer dit seizoen dat Roda JC te maken krijgt met de jonge scheidsrechter.

De 31-jarige scheidsrechter fluit dit seizoen met grote regelmaat wedstrijden in de Jupiler League. Deze wedstrijd zal alweer de zeventiende zijn die hij in dit seizoen mag fluiten. Zowel Roda JC als Achilles ’29 werkten dit seizoen éénmaal eerder een wedstrijd af onder zijn leiding. Roda speelde in Amsterdam met 3 – 3 gelijk tegen Jong Ajax en Achilles ’29 won op De Heikant met 2 – 0 van Jong PSV. In de zestien wedstrijden die Otto dit seizoen floot in de Jupiler League deelde hij vier rode kaarten en zes penalty’s uit.

Otto wordt vrijdag geassisteerd door de heren Bluemink en Inia. De vierde official is de heer Puts. Later deze week verschijnt er een uitgebreide voorbeschouwing op het duel op www.rodajclive.nl.