Kaartverkoop Roda JC-MVV maandag van start

Vanaf maandag 11 augustus is het voor supporters van Roda JC mogelijk om (extra) kaarten te kopen voor de eerste streekderby tegen MVV Maastricht  sinds bijna 15 jaar. De Sterrendragers komen op zondag 31 augustus (aftrap 14:30 uur) op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion.Er worden bij dit beladen duel veel toeschouwers verwacht, helemaal voor Jupiler League-begrippen; het aantal door de thuisclub verkochte seizoenskaarten schurkt tegen de 6.000 aan en tijdens het eerste thuisduel, tegen RKC, overtrof het aantal toeschouwers (10.500) al de meeste verwachtingen. Het duel is in ieder geval in trek bij de supporters van de Maastrichtenaren; met 900 verkochte kaarten voor deze ontmoeting was het uitvak enkele weken geleden al uitverkocht.

Naast deze positieve cijfers is de Kerkraadse club genoodzaakt, met name uit veiligheidsoverwegingen, om de regels voor de kaartverkoop voor deze specifieke wedstrijd aan te scherpen. Seizoenskaarthouders op de West-, Oost- en Theo Pickée-tribune kunnen voor het duel één extra toegangskaart kopen. Wie in het bezit is van een clubcard, kan in totaal één kaart voor de West-, Oost- of Theo Pickée-tribune aanschaffen. Dat kan in de Fanshop in het Parkstad Limburg Stadion, die van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur (op donderdag zelfs tot 19:00 uur).

Roda JC speelt tussentijds nog tegen SC Telstar (uit), FC Eindhoven (thuis) en FC Volendam (uit). Het team van René Trost klopte afgelopen vrijdag, in de eerste speelronde, mede-degradant RKC Waalwijk op sensationele wijze met 3-2.

Foto: Roda JC Live

Comments are closed.