Roda JC Kerkrade oefent tegen FC Lienden

Het eerste oefenduel van Roda JC Kerkrade tijdens de winterstop is vastgelegd. Op zondag 11 januari oefenen de geel-zwarten tegen FC Lienden. De Topklasser komt dan op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion.

FC Lienden is momenteel koploper in de Topklasse Zondag. Van de eerste zestien wedstrijden werden er maar liefst elf gewonnen en Lienden is dan ook koploper met een voorsprong van maar liefst vijf punten. In de winterstop gaan ze dus oefenen tegen eerstedivisionist Roda JC.

“Bij Roda JC zullen waarschijnlijk vooral spelers meedoen die normaal gesproken weinig in actie komen”, realiseert trainer Hans van de Haar zich. “Toch is het leuk om tegen zo’n club te kunnen voetballen.”

Verdere details over de wedstrijd zullen naar verwachting spoedig bekend worden. Roda en Lienden troffen elkaar in 2009 nog in de achtste finale van de KNVB-beker. Ook die wedstrijd werd afgewerkt in het Parkstad Limburg Stadion. Toen wist Roda Lienden pas na verlenging met 2-0 te verslaan. Gescoord werd er door Marcel de Jong en Andres Oper.

Foto: Pro Shots

Comments are closed.