Roda JC scoort zeven keer tegen amateurs

Ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen zorgde voor weinig spanning bij Roda JC. De amateurs van WDZ werden met 1-7 verslagen.

Op het Sportpark Neerhagerbos, waar enkele toeschouwers aanwezig mochten zijn, kende Roda een vliegende start. Al na drie minuten zette Thijmen Goppel de Kerkradenaren op voorsprong met een geplaatst schot. Twintig minuten later verdubbelde Goppel de marge door doelman Flekken te verschalken met een stift.

Na een kwart wedstrijd wist de derdeklasser zowaar de spanning terug te brengen, toen Max van der Linden een voorzet wist binnen te tikken. Pas vlak voor rust bracht Roda JC de marge weer naar twee te tillen, toen Goppel voor zijn derde treffer tekende.

In de tweede helft namen de Kerkradenaren, met elf andere namen in het veld, wel afstand van de Bocholtzenaren. Remans (twee doelpunten), Alberg en Croux wisten het net te vinden, waardoor de eindstand op 1-7 werd bepaald.

Roda JC vervolgt de voorbereiding aanstaande woensdag met een uitwedstrijd tegen FC Antwerp.

Roda JC in de eerste helft: Hamers – Keulen, Lambrix, Nuhaj, Schlösser – Klaasen, Milts, Ghijsen – Goppel, Stassen, Pecan.

Roda JC in de tweede helft: Novakovic – Marzo, Dunkwu, Senden, Vanhove – Souren, Bouchouari, Alberg – Croux, Remans, Vijgen.