Roda JC wil met Woudenberg nog een Feyenoorder halen

Roda JC gaat deze transferperiode wellicht nog een Feyenoorder naar Kerkrade halen. De Telegraaf meldt dat linksback Lucas Woudenberg in de concrete belangstelling van Roda JC staat. De Limburgers krijgen hierbij hevige concurrentie van SC Heerenveen en Sparta Rotterdam.

Eerder hadden ook Excelsior en Willem II interesse in de back, maar zij hadden niet de financiële middelen om Woudenberg te kunnen aantrekken. In Kerkrade moet Woudenberg de concurrentie aangaan met Ard van Peppen en zou hij meer uitzicht hebben op speeltijd dan bij Feyenoord. Zijn eigenlijke broodheer beschikt met Miquel Nelom, Calvin Verdonk, Tyrell Malacia en de pas aangetrokken Ridgeciano Haps over de nodige alternatieven.

Op dit moment lijkt SC Heerenveen de beste papieren te hebben voor het aantrekken van Woudenberg, maar wellicht kan Roda JC nogmaals profiteren van de goede band die Harm van Veldhoven heeft met Martin van Geel bij Feyenoord. Na de huur van Simon Gustafson zou Woudenberg de tweede Feyenoorder zijn die voor een jaar bij Roda JC wordt gestald.

Header: Roda JC Live