1076 seizoenkaarten verkocht tijdens opening campagne

Tijdens een drive-in seizoenkaartverkoop heeft Roda JC zaterdag 1076 seizoenkaarten verkocht. In het Parkstad Limburg Stadion konden fans hun kaart verlengen vanuit de auto.

Het evenement betekende de officiële start van de seizoenkaartcampagne. Dat bleek een succes: op het hoogtepunt bedroeg de wachttijd bij het stadion 2,5 uur. Gedurende het wachten kwamen onder andere Pierre Vermeulen en Jeffrey van As een praatje maken met de toegestroomde supporters.

Roda JC hoopt met sterk verlaagde seizoenkaartprijzen meer mensen naar het Parkstad Limburg Stadion te trekken. Zo kost een seizoenkaart voor kinderen tot en met twaalf jaar slechts twintig euro. De goedkoopste seizoenkaart voor volwassen begint al bij 150 euro.

De massale toestroom past in het beeld dat in heel Nederland heerst, waarbij supporters in grote getale seizoenkaarten verlengen en aanschaffen om hun club door de coronacrisis heen te helpen. Het is nog onzeker wanneer er weer supporters welkom zijn bij betaald voetbal-wedstrijden. De competitie lijkt rond 1 september te gaan beginnen, maar supporters zullen dan naar alle verwachting nog niet welkom zijn.

Foto: Roda JC Live