‘Anastasiou ziet landgenoot naar Kerkrade komen’

In de zoektocht naar een nieuwe aanvaller lijkt Roda JC bij Thanasis Papazoglou te zijn uitgekomen. Belgische media melden dat de Griek het komende halfjaar op huurbasis in het Parkstad Limburg Stadion actief zal zijn.

De 28-jarige spits staat momenteel onder contract bij het Belgische KV Kortrijk, dat bij onze zuiderburen op het hoogste niveau uitkomt. Voor die club staat in de tweede seizoenshelft op papier nog maar weinig op het spel, waardoor zij volgens Het Laatste Nieuws een aantal overbodige spelers elders onderdak wil bieden. De Griek Papazoglou is één van hen: hij speelde dit seizoen pas 281 minuten in de Jupiler Pro League en kwam daarin tot het bepaald niet hoopgevende aantal van 0 doelpunten.

Die 281 minuten verdeelde Papazoglou over drie basisplaatsen en zeven invalbeurten. Bij zijn Belgische werkgever is hij in de pikorde voorbijgestreefd door Lars Veldwijk, een andere spits voor wie Roda in het verleden nadrukkelijke belangstelling had. Vorig seizoen kwam hij als basisspeler tot 9 treffers. In het verleden speelde Papazoglou in zijn vaderland voor PAOK, Aris Saloniki, Asteras, Atromitos en OFI Kreta.

Foto: Sport.be

Comments (1)

  1. John Hendrix

    Alweer n “toppertje “. Als je Wikipedia mag geloven zouden we toch beter nog even verder moeten zoeken. Het scorend vermogen is niet echt geweldig en land op n zijspoor bij n Belgische middenmotor. Of het een verrijking is voor Roda waag ik zeeeer te betwijfelen.

Comments are closed.