Danny Schreurs: “Deze was nodig”

Danny Schreurs was een tevreden man na de wedstrijd tegen FC Den Bosch. De geel-zwarte aanvaller tekende voor wat later bleek de enige goal van de wedstrijd en werd daarmee matchwinnaar in het verder weinig enerverende duel. “Ik ben blij met de goal en de overwinning,” stelt Schreurs voor de microfoon van de Jupiler League. “Ik zag Tom doorkoppen, anticipeerde daarop en kopte hem erin.”

Na een reeks magere resultaten was de uitzege in de Brabantse hoofdstad een uiterst belangrijke: “we hadden een paar mindere resultaten, maar we zijn blij met deze overwinning want deze was wel nodig. Het is niet prettig als je niks wint, dus ik denk dat deze wel goed uitkomt. Hopelijk volgen er nu nog even meer, dan kunnen we goed de play-offs ingaan.”

“Het niveau was niet goed, van beide kanten niet,” gaat Schreurs verder. “Maar je wint deze wedstrijd wel, en dat is belangrijk. We hadden een paar goede momenten en die moeten we meenemen naar de volgende wedstrijd.”

Schreurs werd binnengehaald als aanvallende versterking, maar dat kwam er tot dusver nog niet lekker uit. Het doelpunt in Den Bosch is pas zijn tweede van het huidige seizoen: “Ik ben blij met mijn tweede doelpunt. Ik heb niet zoveel gespeeld maar ik krijg nu weer vertrouwen. Hopelijk kan ik het zo doorzetten.”

En over de aanstaande nacompetitie? “We zijn er klaar voor.”

Foto: Roda JC Live.