Doe mee aan de Roda JC Live Supporters-enquête!

Net zoals bij de vorige jaarwisseling houdt Roda JC Live een enquête onder de supporters van de Koempelclub. We nodigen u uit om uw mening te geven over Roda’s eerste seizoenshelft in het Eredivisie-seizoen 2015/2016, en we vragen u om vooruit te blikken op het tweede gedeelte van de competitie.

Wat was uw moment van de eerste seizoenshelft? Welke spelers vielen mee, en wie viel er tegen? En wat is uw favoriete quote van coach Darije Kalezic? Deze en 20 andere vragen worden aan u voorgelegd in de Roda JC Live Supporters-enquête 2015.

Let op: We verzoeken u om de enquête via de computer/desktop in te vullen, en dus niet via een mobiel toestel; dit omdat de lay-out van de vragenlijst op mobiele apparaten niet volledig wordt ondersteund en u daardoor niet alle antwoorden zou kunnen invullen.

We vragen u uiteraard om de enquête slechts éénmaal in te vullen. Dubbele inzendingen zullen achteraf uit de resultaten geschrapt worden. We zullen de resultaten van ons onderzoek vóór de start van de tweede seizoenshelft presenteren.

De enquete kan ingevuld worden via deze link. U kunt bovendien de pagina bereiken via de knop in de menubalk hierboven.

Comments (6)

Comments are closed.