Edwin van de Graaf fluit Telstar – Roda JC

Edwin van de Graaf is door de KNVB aangewezen als leidsman voor het duel tussen SC Telstar en Roda JC Kerkrade. De aftrap van het duel is aanstaande vrijdag (15 augustus) om 20:00 in het TATA Steel Stadion.

Van de Graaf debuteerde in het betaald voetbal bij de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en het inmiddels ter ziele gegane AGOVV Apeldoorn in het seizoen 2009/2010. Zijn Eredivisiedebuut maakte hij op 3 mei 2014, toen hij in Leeuwarden de laatste wedstrijd van de competitie voor Cambuur en ADO Den Haag in goede banen mocht leiden. Een wedstrijd van Roda JC Kerkrade floot de 31-jarige scheidsrechter nog nooit. Hij raakte vooral in opspraak toen hij na een duel van FC Oss tegen Almere City FC (3-4) na afloop meermaals werd aangereden door een bejaarde supporter van FC Oss in een scootmobiel.

In het TATA Steel Stadion in Velsen-Zuid wordt hij vrijdag geassisteerd door de heren Janson en Brondijk. De vierde official is de heer Henshuijs.

Later deze week verschijnt een uitgebreide voorbeschouwing op het duel tegen de Witte Leeuwen, die gisteren nog met 3-0 van Jong Ajax verloren, op www.rodajclive.nl!

Foto: Sparta

Comments are closed.