Harm van Veldhoven in beeld als technisch directeur

Na het congé van Ton Caanen, moet Roda JC Kerkrade op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Oude bekende Harm van Veldhoven is voor die positie nadrukkelijk in beeld, meldt het Algemeen Dagblad.

Ton Caanen, die ruim anderhalf jaar de positie van technisch directeur bekleedde, vertrok begin april. Toen de eigenzinnige directeur, tegen de wil van de rest van de bestuurders in, op het vliegtuig stapte naar Zuid-Amerika, was de maat vol en werd hij afgezet. Roda hoopt nu zo snel mogelijk een opvolger te presenteren, maar wel pas als handhaving in de Eredivisie een feit is.

Harm van Veldhoven, die nu ‘td‘ is bij FC Eindhoven, zou hoog op de welbekende lijst staan. De tot Belg genaturaliseerde Nederlander is natuurlijk een goede bekende van de club, waar hij bijna vier seizoenen trainer was. Nadien verkaste hij naar KV Mechelen.

Roda wil ook graag snel een opvolger presenteren van Yannis Anastasiou, die KV Kortrijk verkiest boven Kerkrade komend seizoen. Ook dit zal echter pas gebeuren ná een eventuele handhaving in de Eredivisie.

Foto: Gazet van Antwerpen