Inceman vertrekt per direct bij Roda JC

Ugur Inceman is niet langer speler van Roda JC. De middenvelder, die sinds januari 2016 in het Parkstad Limburg Stadion onder contract stond, heeft de clubleiding laten weten dat hij niet kon aarden in zijn nieuwe woon- en werkomgeving. Inceman zal terugkeren naar Turkije, waar hij jarenlang actief was.

Dat bevestigt de club op haar website. De middenvelder uit Aachen, die daarnaast over een Turks paspoort beschikt, speelde de afgelopen elf seizoenen in Turkije, waarna hij in de afgelopen winterstop de overstap maakte naar de Koempelclub, mede omdat er in de nabije omgeving de nodige familie woont. Inceman ontpopte zich al snel tot de veldheer van de geel-zwarte formatie, waarvoor hij 17 Eredivisie-duels speelde. Desalniettemin lukte het hem kennelijk niet om met een goed gevoel te wennen aan de club en de omgeving. Derhalve zal hij zijn voetbalcarrière bij een nog onbekende Turkse club gaan vervolgen.

Technisch directeur Ton Caanen reageert: “Hoewel wij het enorm jammer vinden, respecteren we de keuze van Ugur. Het afgelopen seizoen heeft hij absoluut zijn meerwaarde aangetoond en we waren dan ook graag samen met hem het nieuwe seizoen ingegaan. Hoe dan ook danken wij Ugur voor zijn enorme inzet voor onze club en zijn rol die hij het afgelopen seizoen heeft gespeeld bij het gestelde doel: handhaven in de eredivisie.”

Foto: Pro Shots

Comments (19)

  1. speelde de afgelopen dertien seizoenen in Kerkrade !!! Dan ben ik een tijd ziek geweest. Toch duidelijk een schrijffout !

  2. Franck Peeters

    Heel jammer.
    Klein foutje in het artikel trouwens; hij speelde natuurlijk geen 13 seizoenen in Kerkrade.

Comments are closed.