Roda JC legt Nestoras Mytides defintief vast

Roda JC heeft Nestoras Mytides voor 2 seizoenen vast gelegd met een optie voor nog een seizoen. Myrides komt over van AEK Larnaca uit Cyprus. Nestoras is een spits die bij zijn vorige club 26 keer wist te scoren in 106 wedstrijden. De overgang naar Roda JC hing al enige tijd in de lucht, maar vandaag is hij ook officieel door de club gepresenteerd.

Voor Ton Caanen is de Cyprioot geen onbekende. Onder trainer Caanen kon Mytides debuteren bij het eerste elftal van Larnaca. Daarbij heeft hij blijkbaar zoveel indruk gemaakt, dat Roda’s technisch directeur hem nu naar Kerkrade haalt. Mythides kwam ook 21 keer uit voor het Cypriotische elftal waarin hij vier keer wist te scoren

Ton Caanen geeft de volgende reactie op het aantrekken van de 25-jarige spits: “Nestoras past in het profiel spits die trainer Yannis Anastasiou graag wilt toevoegen aan zijn selectie. Hij heeft zich de laatstejaren sterk ontwikkeld. Zowel onze hoofdtrainer als de directie wilde deze speler graag vastleggen.”

Roda JC heeft deze transferperiode al een aantal spelers vastgelegd, maar geeft aan nog niet klaar te zijn op de transfermarkt. Er wordt nog gezocht naar een linksbuiten en een doelman.

Bron foto: FIFA

Comments (40)

Comments are closed.