Kevin van Veen gevolgd door Roda JC

Roda JC Kerkrade is Kevin van Veen nauwlettend aan het volgen. De spits van FC Oss zei in het voetbalprogramma FC Onder Ons op Omroep Brabant dat hij vernomen heeft dat onder andere de Kerkraadse club interesse in hem zou hebben. Van Veen is momenteel topscorer in de Jupiler League.

Naast Roda JC zou ook Heracles Almelo interesse hebben. De clubs hebben zich echter (nog) niet bij de spits zelf gemeld. Wel heeft hij ‘in de wandelgangen’ vernomen dat deze clubs voor hem op de tribune zouden zitten. Van Veen, die zelf supporter van PSV is, noemde het “twee mooie clubs”.

Net als Sjoerd Ars van N.E.C. wist Van Veen tot op heden zeven doelpunten te maken in het nog prille Jupiler League-seizoen. Ook is hij genomineerd voor de Bronzen Stier voor de beste speler van de eerste periode. In het interview noemde Van Veen zelf Go Ahead Eagles en SC Cambuur Leeuwarden nog als mooie tussenstappen op weg naar de top, maar hij erkende te moeten afwachten welke clubs willen en durven te investeren in een speler van FC Oss.

Van Veen heeft een contract tot het einde van dit seizoen en zou in de winter dus voor een kleine transfersom opgehaald kunnen worden in Noord-Brabant. Op dit moment beschikt Roda JC ook nog over Frank Demouge, Johan Plat en Regino Cicilia als centrumspitsen.

Foto: Pro Shots

Comments are closed.