KLG EUROPE ook in 2016-2017 hoofdsponsor

KLG Europe heeft het hoofdsponsorschap van Roda JC met een seizoen verlengd. Hierdoor zal er ook komend seizoen de prominente plek op de voorkant van de shirt ingenomen worden door het KLG-logo. KLG Europe was ook al afgelopen seizoen hoofdsponsor van Roda, maar werd oorspronkelijk aangetrokken als tweede rug-sponsor. Na het wegvallen van Solland nam KLG de plek op de voorkant over.

Nick Janssen, Commercieel Directeur Roda JC geeft de volgende reactie op de clubsite: “Vanzelfsprekend zijn wij er enorm trots op dat KLG Europe ook het komend seizoen hoofdsponsor van onze club blijft. KLG Europe is een enorme betrouwbare partner met hart voor onze club. Wij zijn ervan overtuigd dat we ook het komende seizoen -via de platformen van Roda JC- de doelstellingen van KLG Europe kunnen verwezenlijken door via full exposure hun naamsbekendheid verder te vergroten. ”

Ook Kees Kuijken, CEO KLG Europe, geeft op de clubsite een reactie: “Toen we vorig jaar hoofdsponsor werden kenden Roda JC en KLG Europe elkaar nauwelijks, maar het klikte meteen heel goed. Er zijn veel raakvlakken tussen de club en ons als onderneming, zoals de passie die we beide hebben voor hetgeen wat we dagelijks doen. Dat is mooi om te zien en we zijn er dan ook trots op, ons ook komend seizoen als hoofdsponsor aan Roda JC te binden. Wij kijken uit naar een mooi voetbalseizoen.”

KLG Europe is een logistiek dienstverlener die wereldwijd service aanbiedt. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in moderne warehouses. KLG heeft 15 eigen vestigingen in 4 landen en een enorm partnernetwerk. In Nederland is KLG gevestigd in Venlo, Eersel en Rotterdam.

Comments (40)

Comments are closed.