Lokale driehoek Volendam past vervoersregeling aan

Aanstaande maandag (25 augustus) mag Roda JC Kerkrade voor de tweede keer in het Jupiler League-seizoen buitenshuis aantreden, en wel in de stad van de Palingsound, Volendam. FC Volendam leek voornemens een gastvrije gastheer te zijn door de supporters zowel een bus- als een autocombi aan te bieden. Het loopt echter anders.

De burgemeester van Volendam heeft namelijk besloten dat de veiligheid van de supporters die de wedstrijd met de auto willen bezoeken niet gegarandeerd kan worden. En dan blijft dus alleen de optie ‘buscombi’ over. Alle supporters van Roda JC Kerkrade zullen dus de wedstrijd met de bus vanuit Kerkrade moeten bezoeken. Voor supporters van FC Volendam is er echter wel vrije kaartverkoop, dus zou men ook via de ticketshop van FC Volendam kaarten kunnen bestellen. Aangezien wij echter niet weten of er op ID gecontroleerd zal worden, raden wij dit af.

Er zal in de komende dagen ongetwijfeld meer bekend worden over het hoe en wat omtrent deze wedstrijd. De laatste ontwikkelingen zijn in ieder geval te volgen via Twitter (klik!)!

Foto: Sascha Drenth

Comments are closed.