Medisana en Roda JC verlengen sponsordeal

Roda JC Kerkrade en Medisana verlengen hun samenwerking opnieuw voor de duur van een jaar. Het gezondheidsbedrijf is zodoende komend seizoen voor de zesde keer rugsponsor, meldt de club op haar website.

Met een sponsorcontract dat al loopt vanaf het seizoen 2012/2013 is de Kerkraadse onderneming één van de trouwe sponsoren van de club. Daar is Roda JC trots op, aldus Nick Janssen. “We zijn dankbaar dat Medisana ook het komend seizoen als rugsponsor bij de club betrokken blijft”, aldus de commercieel directeur. “Medisana behoort al jaren tot één van onze belangrijke partners en we kijken ernaar uit om onze samenwerking te continueren.”

Dat is wederzijds, verklaart Medisana bij monde van haar Benelux-directie. “Na de afgelopen vaak zenuwslopende jaren als supporter en sponsor, gaat het komende zesde seizoen als rugsponsor een mooi jaar worden”, stellen Maurice Jongen en Charlotte Kerckhoffs. “In sponsoring is continuïteit van groot belang, maar wellicht nog belangrijker is het feit dat we beiden gek van Roda JC zijn.”

Foto: