Roda JC vindt hoofdsponsor in MASCOT Workwear

MASCOT Workwear volgt KLG Europe op als hoofdsponsor van Roda JC Kerkrade. Het Deense bedrijf zal de plek op het shirt de komende twee seizoenen innemen, zo maakt de club bekend op haar website.

Hoewel er nu een contract is gesloten voor twee seizoenen, hebben de partijen intenties uitgesproken om langer aan elkaar verbonden te blijven. MASCOT is een van origine Deens bedrijf, dat werkkleding en veiligheidsschoenen ontwikkelt voor de bouw, logistiek en industrie. Dochterondernemingen van het bedrijf zijn onder andere actief in Duitsland, Nederland en Frankrijk, als ook in enkele Aziatische landen. De Nederlandse showroom ligt in Naarden en telt meer dan 20 medewerkers. Productie van de werkkleding vindt plaats in de fabrieken in Vietnam en Laos.

Nick Janssen toont zich als commercieel directeur uiteraard tevreden over de deal. “Dankzij de juiste samenwerking tussen Roda JC en Lagardère Sports hebben we een partij met een internationaal merk, bereik en uitstraling aan ons kunnen binden als hoofdsponsor. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership voor beide partijen het juiste rendement gaat opleveren.” Op de clubsite bedankt de directeur ook KLG Europe voor het hoofdsponsorschap van de afgelopen twee seizoenen. Al eerder werd bekend dat KLG niet zou gaan verlengen.

Michael Grosbøl, CEO van hoofdbedrijf MASCOT International A/S, ziet een goede verbinding met de achtergrond in de mijnbouw van Roda JC. “Dit past, net als de normen en waarden, heel goed bij MASCOT en onze werkkleding en veiligheidsschoenen. We verwachten een zeer vruchtbare samenwerking”, stelt hij op de website van Roda. “MASCOT is uitgegroeid tot het meest toonaangevende werkkledingmerk in Nederland en wij zijn erg trots dat MASCOT een plaats heeft gevonden bij de werkkledingdragers in Nederland.” Market Directeur Benelux Danny Bonn sluit zich bij deze woorden aan.

Header: MASCOT