Medisana shirtsponsor bij Roda JC – Telstar

0

Aanstaande maandag speelt Roda JC Kerkrade haar volgende thuiswedstrijd. Om 20:00 komt SC Telstar op bezoek in het Parkstad Limburg Stadion. Ook voor deze wedstrijd is de club er weer in geslaagd een shirtsponsor te vinden.

Rugsponsor Medisana zal bij deze wedstrijd namelijk dubbel op het shirt staan. Zowel op de rug als op de borst van spelers zal de naam van het gezondheidsbedrijf te zien zijn. Medisana is daarmee dus “dubbel sponsor”. Reeds drie jaar is het bedrijf rugsponsor en het zal nu de eerste keer zijn dat Medisana ook hoofdsponsor is.

Op deĀ Roda JC-clubsite: “Medisana is ook DE PARTNER voor consumenten op het gebied van gezondheidscontrole, wellness en beauty. Al bijna 15 jaar is Medisana, gevestigd in Kerkrade, de marktleider in de Benelux! Medisana biedt een zeer ruim assortiment kwalitatief zeer hoogwaardige producten tegen een betaalbare prijs. De laatste jaren zijn er diverse nieuwe segmenten aan het Medisana-programma toegevoegd.” Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.medisana.nl.

Foto: Wikipedia

Share.

About Author

Comments are closed.

Copyright 2017 Rodajclive.nl - Webdesign by Disegno Web Solutions