Mitchel Keulen tot 2021 verbonden aan Roda JC

Mitchel Keulen heeft vrijdagmiddag zijn eerste profcontract ondertekend. De linksback zette zijn handtekening onder een verbintenis bij Roda JC Kerkrade tot en met de zomer van 2021. Dat meldt de club op zijn website.

Roda JC heeft een optie om het contract met Keulen (20) voor nog een seizoen te verlengen. De Limburger debuteerde op 13 januari 2019 in de hoofdmacht van de Kerkradenaren, nadat Jannes Vansteenkiste geblesseerd was geraakt. Na elf minuten scoorde Keulen zijn eerste doelpunt in het betaald voetbal. Keulen stond in de tweede seizoenshelft vooralsnog tien keer in het basiselftal.

Algemeen en technisch directeur Harm van Veldhoven toont zich content met het binden van Keulen. “Het doet ons deugd dat Mitchel Keulen na de blessure van Jannes Vansteenkiste direct zijn kans heeft gepakt”, stelt Van Veldhoven op de site. “Voor Roda JC én voor hem persoonlijk was het een schitterend moment om bij zijn debuut een doelpunt te maken. Mitchel heeft tijdens de afgelopen wedstrijden laten zien dat hij het niveau aankan. Wij zijn enorm trots dat Mitchel zich langer heeft verbonden aan Roda JC en kijken reikhalzend uit naar zijn ontwikkeling.”

Foto: Roda JC Live