Molenaar: “Dwars door de ondergrens gezakt”

Roda JC-trainer Robert Molenaar heeft zijn excuses aangeboden aan de supporters na de nederlaag tegen Jong PSV (2-3). “We hebben onszelf te schande gemaakt”, stelde de trainer tegenover de Limburgse pers.

In het duel met de beloften van PSV gaf zijn ploeg een voorsprong van 2-0 weg. “Dit was een desastreuze wedstrijd”, aldus Molenaar tegenover L1. “We laten PSV in leven: nadat wij de kans op 3-0 missen, komen zij terug in de wedstrijd. In de tweede helft missen we de penalty. Als we die trede missen, vallen alle treden weg en vallen we van de trap af.”

Ook met de overtalsituatie mocht PSV naar hartelust combineren in de tweede helft. De twee treffers in de tweede helft konden door beide doelpuntenmakers vogelvrij worden ingeschoten. “In de tweede helft hadden we een gebrek aan structuur in de wedstrijd. Daardoor gaven we de tegenstander veel meer aandeel in de wedstrijd dan we wilden. Daar komen de goals dan uit voort.”

Trainer Dennis Haar van Jong PSV was uiteraard uitermate tevreden. De jarige oefenmeester stelde tegenover De Limburger: “Ik ben vandaag jarig, maar het regende hier vanavond veel meer kaarten dan ik er vanochtend in de brievenbus heb gevonden.”

Foto: Roda JC Live