Onderhandelingen over contractverlenging Engels in volle gang

Roda JC Kerkrade voert vergevorderde gesprekken met Mario Engels en diens vader annex zaakwaarnemer Stephan Engels over een contractverlenging. Dat meldt 1Limburg.

In de voorbije transferperiode was de grote vraag in Kerkrade of de aanvaller het schip zou gaan verlaten. Engels is inmiddels reeds twintig keer trefzeker geweest in de Keuken Kampioen Divisie. De Duitser heeft een contract tot de zomer en kon nu dus nog zorgen voor geld op de bankrekening bij Roda JC. Tot serieuze gesprekken met andere clubs is het echter niet gekomen en zelfs voor het eind van de transferperiode zijn er al gesprekken over contractverlenging gestart.

“Clubs hebben wel contact opgenomen om over een bepaald bedrag te spreken, om te kijken hoe we daarmee omgingen, maar daar bleef het dan ook bij”, zo laat algemeen directeur Harm van Veldhoven optekenen tegenover 1Limburg. Nu mikken de Kerkradenaren op een contractverlenging, om hoe dan ook een transfersom te kunnen opstrijken voor Engels. Wanneer er geen promotie wordt bewerkstelligd, zal dit naar alle waarschijnlijkheid gaan om een gelimiteerd bedrag.

Komende zomer lopen er nog vele andere contracten af in het Parkstad Limburg Stadion. Met meerdere spelers worden daarom inmiddels gesprekken gevoerd over een langere verbintenis. Van de meer ervaren spelers in de selectie gaat dit in ieder geval om Jannes Vansteenkiste en Henk Dijkhuizen.

Foto: Roda JC Live