Ook Jordy Croux blijft jaar langer Roda JC’er

Ook Jordy Croux blijft een jaar langer bij Roda JC. Dat maakt de Kerkraadse club bekend op zijn website.

Vrijdagmiddag werd al bekend dat de optie in het aflopende contract van doelman Radomir Novakovic is gelicht door de club. Nu heeft de club ook het aflopende contract van Croux met een jaar verlengd. Dat betekent dat de Belg in ieder geval tot de zomer van 2021 verbonden is aan Roda JC.

Croux verruilde voor aanvang van dit seizoen Willem II voor Roda JC. De overstap was pikant, want Croux kwam het seizoen voordien op huurbasis uit voor MVV en kwam ook eerder uit voor de Maastrichtenaren. In Kerkrade is Croux vanaf het begin onbetwist basisspeler. Tot nu toe kwam de buitenspeler tot 31 officiële wedstrijden, waarin hij drie keer scoorde en zes assists leverde.

Technisch directeur Jeffrey van As dicht Croux een sleutelrol toe voor het komende seizoen. “Jordy is een buitenspeler met enorm veel snelheid en een goede actie”, stelt Van As op de website van de club. “Hij moet een bepalende rol gaan krijgen in het aankomende seizoen met méér assists en méér doelpunten. Daar hebben wij alle vertrouwen in.”

Foto: Roda JC Live