Pepijn Schlösser jaar langer actief bij Roda JC

Roda JC heeft de optie in het contract van Pepijn Schlösser gelicht. Na Jordy Croux en Radomir Novakovic is de jongeling de derde speler waarvan het contract wordt verlengd.

De club meldt op zijn website dat Schlösser door de verlenging tot de zomer van 2021 aan Roda JC verbonden is. De 22-jarige speler, afkomstig uit Hoensbroek, maakt sinds 2018 deel uit van de selectie van het eerste elftal. Zijn debuut in een officiële wedstrijd maakte hij in de KNVB-beker, op bezoek bij DVS ’33.

De rechtsback kwam dit seizoen tot 26 optredens in de Keuken Kampioen Divisie en twee optredens in het bekertoernooi. Technisch directeur Jeffrey van As toont zich op de clubwebsite content met het blijven van Schlösser. “Pepijn is een talentvolle back uit eigen kweek. Met zijn aanvallende kwaliteiten heeft hij bewezen dat zijn opkomende drive erg gevaarlijk kan zijn.”

“Tegelijkertijd moet hij op het verdedigende gebied nog koelbloediger worden”, aldus Van As. “Dit weet Pepijn als geen ander en hier blijven we samen aan werken. We hebben er alle vertrouwen in dat Pepijn zijn ontwikkeling in positieve zin weet door te zetten.”

Foto: Roda JC Live