Oproep Telstar: reis niet af zonder kaartje!

De afgelopen dagen is er nogal wat te doen geweest om het al dan niet welkom zijn van uitsupporters op de tribunes van supporters van SC Telstar. De club uit Velsen-Zuid heeft daar vandaag wat meer duidelijkheid over geschept en de boodschap op haar officiële site is duidelijk: reis niet naar Velsen-Zuid af zonder kaartje.

Nu is het sowieso, laten we eerlijk zijn, al best een flinke trip, zo helemaal naar Noord-Holland, en het zou nogal zonde zijn als u als welwillende supporter geweigerd zou worden. Het uitvak is met ongeveer 400 supporters volledig uitverkocht voor morgen en een aantal supporters heeft misschien al een kaartje gekocht. Mensen die morgen een kaartje willen kopen voor de wedstrijd zullen van een koude kermis thuis komen, ook al wordt het een graad of achttien: aan de kassa zullen identiteitskaarten worden gecontroleerd!

Reis dus niet af naar Velsen zonder kaartje, want de kans dat u binnenkomt is niet bijster groot. Niet getreurd; de wedstrijd is gewoon te volgen op Twitter via @RodaJCLive (klik!). Helemaal gratis en wij zullen uw ID niet controleren voordat u ons mag volgen!

Foto: Roda JC Live

Comments are closed.