PC Tronic en Jorc Industrial rugsponsoren van Roda JC

De twee Heerlense bedrijven PC Tronic B.V. en Jorc Industrial B.V. zijn in het komende seizoen afwisselend rugsponsoren van Roda JC Kerkrade. De bedrijven zullen de plek onder het rugnummer van de spelers innemen.

Beide partijen zijn geen onbekenden van de club. Jorc Industrial is al enkele jaren verbonden aan de club. Het bedrijf fungeerde in het seizoen 2014/2015 enkele malen als hoofdsponsor van de club, toen er werd gewerkt met afwisselende hoofdsponsoren per wedstrijd.

PC Tronic is sinds vorig seizoen sponsor van de eerstedivisionist. Toen werd er gekozen voor een uiting op de videoschermen in het Parkstad Limburg Stadion, nu maakt het bedrijf de overstap naar het shirt.

Zowel PC Tronic als Jorc Industrial zal 19 wedstrijden op de achterkant van het tenue te zien zijn.

Jorc Industrial
Jorc Industrial produceert sinds 1994 condensaataftappen, olie- en waterscheiders en persluchtbesparingsproducten. Het internationaal opererende bedrijf is gevestigd aan de Pretoriastraat in Heerlen. Het familiebedrijf wordt inmiddels gerund door de tweede generatie van de familie De Bie.

PC Tronic
PC Tronic focust zich op de levering van computers en daarbij horende accessoires, en verzorgt daarnaast GSM-reparaties. Het bedrijf si gevestigd aan de Heerlerbaan en bestaat pas sinds kort. Fouad Dahmani, een 46-jarige Sittardenaar, is de oprichter van het bedrijf.

Afbeelding: Roda JC Live