Pérez arbiter bij Roda JC – Jong PSV

Scheidsrechter Martin Pérez heeft van de KNVB opdracht gekregen om aanstaande vrijdag de wedstrijd tussen Roda JC Kerkrade en Jong PSV in goede banen te leiden. Hij wordt daarbij geassisteerd door de heren Brondijk en Hoekstra. Vierde official is de heer Van de Vrande.

Het is de allereerste keer dat Pérez de leiding krijgt over een wedstrijd van de Kerkradenaren. Hij fluit doorgaans zijn wedstrijden in de Jupiler League en komt daarnaast veelvuldig in actie als vierde official bij Eredivisie-duels. Hij was tevens de vierde official bij de derby tussen Roda JC Kerkrade en MVV Maastricht (2-0), eerder dit seizoen. Gemiddeld trekt de pas 26-jarige Pérez zo’n 2,5 gele kaart per wedstrijd die hij fluit.

De wedstrijd Roda JC Kerkrade-Jong PSV, aanstaande vrijdag in het Parkstad Limburg Stadion, begint om 20:00 uur. Wanneer de ploeg van René Trost in deze speelronde méér punten pakt dan N.E.C., dat op bezoek gaat bij Almere City, winnen de Kerkradenaren de eerste periode, hoewel ook FC Volendam, dat twee punten minder heeft op de ranglijst, nog een kans maakt op die titel bij puntverlies van N.E.C. én Roda JC.

Foto: Pro Shots

Comments are closed.