Pool: Doe mee en denk aan de algemene bonusvragen!

Met ingang van het nieuwe seizoen start de eerste editie van de Roda JC Live Pool. Supporters kunnen het via wedstrijdvoorspellingen, algemene én bonusvragen tegen elkaar opnemen. Meld je snel aan als je wilt deelnemen, want de wedstrijdvoorspelling voor PEC Zwolle-Roda JC én de algemene bonusvragen moeten zondag om 10:30 uur ingevuld zijn!

Tot nu toe hebben zich al 163 deelnemers aangemeld voor dé pool voor de Roda JC-supporter. Nadat je je geregistreerd hebt, kun je punten verdienen door de juiste wedstrijdvoorspellingen in te vullen én bij iedere wedstrijd een bonusvraag te beantwoorden. Daarnaast hebben we een vijftal algemene bonusvragen opgesteld (wie wordt er topscorer van Roda, hoeveel gele kaarten pakt Roda, hoe ver komt Roda in het bekertoernooi, op welke Eredivisie-plek eindigt Roda én hoeveel punten pakt Roda?) die twee uur vóór de seizoensstart beantwoord dienen te zijn. Dat betekent dus dat deze algemene bonusvragen, die onderaan de wedstrijdvoorspellings-pagina te vinden zijn, aanstaande zondag om 10:30 uur ingevuld moeten zijn! Overigens geldt ook voor alle wedstrijdvoorspellingen dat deze twee uur voor aftrap van het betreffende duel ingevuld én opgeslagen moeten zijn. Let op: vergeet niet onderaan de pagina op ‘SAVE’ te klikken.

Deelname is gratis. Wel moet je een account aanmaken om deel te kunnen nemen en enkele gegevens invullen, maar deze zullen uiteraard niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Voor meer informatie over de exacte regels en puntentelling kun je hier klikken.

Het startscherm van de pool is via een link makkelijk te bereiken: www.rodajclive.nl/pool. Ook zijn het startscherm én de subpagina’s  eenvoudig te bereiken via onze website: in de menubalk helpt de knop ‘Pool’ je verder. 

Header: Roda JC Live