Molenaar verrast: Van Peppen benoemd tot aanvoerder

Ard van Peppen is de nieuwe aanvoerder van Roda JC. De linksback is door coach Robert Molenaar aangewezen als kapitein van de Kerkraadse ploeg. Adil Auassar is op zijn beurt de reserve-aanvoerder.

Dat meldt journalist Roel Wiche van De Limburger vrijdag op Twitter. Door het vertrek van Tom van Hyfte, die in de afgelopen twee seizoenen de eerste aanvoerder was van de Koempelclub, moest er een nieuwe captain aangewezen worden. Dat de keuze daarbij op Van Peppen is gevallen is enigszins opvallend: hij droeg in 2014 al tijdelijk de aanvoerdersband, maar na dat seizoen viel de keuze telkens op andere spelers.

Bovendien leek het twijfelachtig of Van Peppen zeker zou zijn van zijn basisplaats in het nieuwe seizoen, maar met het uitreiken van de aanvoerdersband lijkt Molenaar een duidelijk signaal af te geven. Bovendien is de routinier een van de spelers die het langst deel uitmaakt van de Kerkraadse selectie.

Foto: Roda JC Live

 

Comments (1)

  1. Vind roda achter in zeer zwak.Er hoef maar een a twee blessures zijn dan heb je een probleem.En voor in zij geen echte afmakers.Ben bang dat roda weer moet knokken voor degradatie.

Comments are closed.