Roda denkt aan Vejinovic en wil meer versterkingen

Roda JC Kerkrade heeft interesse in Marko Vejinovic, zo melden diverse media. De centrale middenvelder van Feyenoord komt de laatste competitieweekenden weinig aan voetballen toe en zou daarom interessant zijn voor de Limburgse formatie. Slechts éénmaal kwam de in Amsterdam geboren voetballer in de Eredivisie in actie en dat was meteen de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles, tegen wie Feyenoord diens tot nu toe enige nederlaag leed. Wim Collard deed de interesse in Vejinovic uit de doeken in het L1 Radio-voorzittersdiner: “Vejinovic is niet tevreden in Rotterdam en zo’n speler willen wij er graag bij hebben. We hebben nog warm contact met Feyenoord-directeur Martin van Geel”.

De interesse in voetballers blijft niet beperkt bij Vejinovic, zo berichten VoetbalPrimeur en 1Limburg. Vooral in de aanvalspositie zijn versterkingen gewenst. Concrete interesse in specifieke voetballers is er niet, maar links en rechts duikt wel de naam van Mike Havenaar op. De Japanse spits van ADO Den Haag drukt flink op de salarishuishouding van de in acute problemen verkerende club. Het zou in Den Haag een grote prioriteit zijn om Havenaar te verkopen deze winter, maar daarbij hoeft Roda JC niet te verwachten op de eerste rij te kunnen staan. Onder meer het Chinese FC Shanghai Shenhua, dat overigens niet gelieerd is aan de Haagse clubeigenaar Wang Hui, zou interesse hebben in de Japans international.

Ton Caanen en Sef Vergoossen zijn belast met de taak om een spits van het kaliber Havenaar aan de selectie toe te voegen. Daarbij moet worden opgemerkt dat het niet de bedoeling is dat de club weer zoveel spelers gaat kopen en huren als in het voorgaande seizoen, zo weet Caanen te melden.

Header: Roda JC Live.