Roda heeft Kalezic bijna binnen

Het lijkt slechts een kwestie van (korte) tijd totdat Roda JC officieel Darije Kalezic kan presenteren als haar nieuwe hoofdtrainer. De club en de oefenmeester hebben inmiddels een derde gesprek gehad en op basis van de berichtgeving van 1Limburg, lijken alleen nog een aantal formaliteiten afgerond te moeten worden.

Volgens het regionale medium heeft de club een ‘goed gevoel’ overgehouden aan het derde onderhoud met de in Zwitserland geboren Bosniër. Kalezic, die in de afgelopen twee seizoenen als hoofdtrainer aan Jong PSV verbonden was, lijkt graag aan de slag te gaan in het Parkstad Limburg Stadion, hoewel hij onlangs ook een aanbieding kreeg van de Turkse topclub Besiktas, om daar het nieuwe hoofd opleidingen te worden.

Roda JC laat weten dat het ervan uitgaat dat Kalezic daadwerkelijk de Kerkraadse promovendus gaat coachen. “We hopen er zo snel mogelijk uit te komen, maar het contract moet nog wel ondertekend worden”, aldus een woordvoerder van de Koempelclub. Eerder probeerde men met Ernest Faber een andere ex-PSV’er als nieuwe hoofdcoach aan te trekken, maar uiteindelijk koos hij voor N.E.C. Nijmegen. Faber had naar verluidt gortige eisen, namelijk een door hemzelf uitgekozen assistent-trainer én zelfs een bestuurslid technische zaken, die waarschijnlijk niet door Roda ingewilligd zouden worden.

Header: Voetbal.com

Comments (3)

Comments are closed.