Roda JC breekt met Oseven, ook fanshop in eigen beheer

Roda JC Kerkrade neemt de horeca en de fanshop weer in eigen beheer. De club meldt op zijn website dat de overeenkomsten met cateraar Oseven en fanshop-uitbater Jumbo worden ontbonden.

Jarenlang verzorgde Oseven de hospitality en de catering in het Parkstad Limburg Stadion. Ook Brasserie de Gele Kaart werd uitgebaat door het mise en place-bedrijf. Oseven werkte onder andere mee aan de verbouwing van de omloop in het stadion en aan een ‘facelift’ voor het hoofdgebouw.

Nu komt een einde aan de samenwerking tussen beide partijen. Per 1 januari 2020 neemt Roda JC de horeca in eigen hand. Op de website stelt de club dat dit zal zorgen voor de nodige financiële armslag. Het was al langer bekend dat Roland Hogenelst, beoogd aandeelhouder van Roda JC en horeca-ondernemer, de wens had om de horeca in het stadion zelf te gaan uitbaten.

Naast de horeca, keert ook de fanshop terug in eigen beheer van Roda JC. Deze werd al jaren uitgebaat door Jumbo Kerkrade, een van de winkels van nieuwbakken algemeen directeur Herman Huirne. Deze draagt de fanshop nu over aan zijn eigen club.

Foto: Roda JC Live