Roda klopt aan bij oude bekende Malki

De clubleiding van Roda JC Kerkrade heeft een lijntje uitgegooid naar aanvaller Sanharib Malki. De voormalig topscorer en publiekslieveling van de Koempelclub zit sinds deze zomer zonder club, nadat zijn contract bij het Turkse Kasimpasa afliep.

Dat weet Voetbalprimeur, dat daarnaast meldt dat ook SC Heerenveen heeft geïnformeerd naar de Syrische centrumspits. Tussen 2011 en 2013 maakte De Tijger van Damascus naam en faam in Kerkrade, waar hij maar liefst 42 maal doel trof voor de Koempelclub. Bij Kasimpasa was hij in het afgelopen seizoen minder succesvol; hij kwam niet verder dan één basisplaats en acht invalbeurten.

Nu is hij dus opnieuw in beeld om de spitspositie in te gaan vullen in het Parkstad Limburg Stadion. Die positie is momenteel onderbezet doordat de beoogde eerste spits Dani Schahin langdurig geblesseerd is, waardoor Nestoras Mytides als enig alternatief overblijft. Vorige week waren de potentiële versterkingen Ralf Seuntjens en Mike van Duinen al te gast bij de club bij de wedstrijd Roda JC-Heracles Almelo, maar tot een akkoord met hen kwam het nog niet. Met name aan Seuntjens zou een aanzienlijk prijskaartje hangen, terwijl Van Duinen momenteel met een blessure loopt.

Foto: Pro Shots

Comments (62)

Comments are closed.